Terugblik op Horecava 2019

Horecava 2019 was niet alleen heel erg druk, maar was ook een voedingsbodem voor gezonde ideeën (naast alle vette snacks die werden aangeboden). En Koppert Cress was op vele plekken de inspirator voor lekker en gezond eten.

Samen met Gro verzorgde Koppert Cress voor het vierde opeenvolgende jaar het lekkerste lunchgerecht tijdens het FSIN Brunchconferentie. Eric Miete stopte met chef Robert Verkruijsen ook veel energie in het thema ‘All day breakfast’ dat inspeelt op meer gezonde eetmomenten per dag.

De tomatenjam voor diabeten zonder toegevoegde suiker en het bietenbrood met salade scoorden goed. Vooral het broodje zeeslag, zwart brood bewerkt met inktvis, boter van borage cress en chocola intrigeerde vele bezoekers. Op de beursvloer werd dit al gauw het omgekeerde broodje hagelslag genoemd.

Zelf genoot ik het meest van de cress amuse van kok Thijs van Woerkom waarin granaatappel, stukje kippendij en tal van cressen waren verwerkt. Kortom de Horecava smaakte uit de kunst. Een kort verslag over Koppert Cress en Horecava.

Innovatiecoach Herman Poos speurt namens Rob Baan naar ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid die een bijdrage leveren aan het creëeren van de gezondste delta ter wereld.

Reacties zijn gesloten.