Een diner op basis van uw DNA!

Het vers+ diner op maat op 9 oktober 2018 is een avondvullend programma, waar experts vanuit verschillende perspectieven u inspireren over de toekomst en businesskansen van Personalised Food & Health. Tijdens dit programma genieten de gelijkgestemde pioniers van een diner, gemaakt voor een uniek metabolisme, bereid door een in nutriënten gespecialiseerde topkok! Voor het vers+ diner op maat neemt vers+ dan ook het DNA af van de aanwezigen. Daaruit blijkt een persoonlijke behoefte aan macronutriënten en een serie micronutriënten. Het belooft een unieke ervaring te worden: het meest persoonlijke diner ooit.

Voor pioniers
De pioniers zijn als een select gezelschap uitgenodigd voor dit evenement. Mensen waarvan vers+ weet dat ze net als de organisatie overtuigd zijn van de plus van vers. En die in Personalised Food & Health businesskansen zien die hun organisatie op een duurzame voorsprong zet. Pioniers dus op het gebied van voeding en gezondheid! Partners of mogelijke partners van vers+!

vers+

vers+
Met dit evenement wordt vers+ op de kaart gezet. vers+ heeft als doel transparantie te geven over de nutriëntwaarde van groenten, de wetenschappelijke basis over de relatie tussen voeding en gezondheid te versterken en vraag én aanbod van personalised food te organiseren.

Meer informatie: www.versplus.com

Reacties zijn gesloten.