Goodbabyfood plein en Tommies Vitaminetuin geopend op de Negenmaandenbeurs

Met een alcoholvrije punch met vers fruit en smakelijke cressen in de hand is vandaag door een aantal samenwerkende partners uit de voedingsbranche geproost op de kick off van het GoodBabyFood plein en Tommies Vitaminetuin op de Negenmaandenbeurs.

Gert Mulder (directeur GroentenFruitHuis), Dr. Koen Joosten (kinderarts/intensivist Erasmus MC) en Jos van Mil (founder Greenco/Tommies Snackgroenten) namen het woord en richtten zich tot de zwangeren en kersverse ouders.

Negenmaandenbeurs

Voor de heren is de Negenmaandenbeurs een uitstekende plek om direct in contact te komen met de doelgroep en daar de boodschap uit te dragen dat gezonde voeding de basis is voor de goede ontwikkeling van een kind.

“Ouders moeten het goede voorbeeld geven. Nog steeds eten volwassenen slechts de helft van de aanbevolen 250 gram groenten per dag. En dat is niet zo gek als je bedenkt dat de meeste mensen eigenlijk alleen tijdens het avondeten groenten consumeren en kinderen niet eens elke dag groenten voorgeschoteld krijgen”, aldus Koen Joosten.

Versbeleving op de Negenmaandenbeurs

De komende dagen is het GoodBabyFood plein en Tommies Vitaminetuin, de kas vol snoeptomaatjes en overige snackgroenten, dé plek voor aanstaande en kersverse ouders. Hier kunnen ze proeven en beleven en zich laten inspireren en informeren over voedzaam en lekker eten voor zichzelf en hun spruitje op komst. Dagelijks zijn er gratis workshops in samenwerking met het Voedingscentrum, Koppert Cress, Slimmer zwanger, Nature’s Pride, vers+ en het 9Maanden Menu van Ekomenu.

GoodBabyFood

GoodBabyFood ontwikkelt foodconcepten met een focus op aanstaande en jonge gezinnen. Uniek aan GoodBabyFood is de samenwerking met diverse partners/ambassadeurs die allemaal eenzelfde doel hebben en zo op een krachtige manier de boodschap uitdragen.

Reacties zijn gesloten.