Groene kracht vooruit! De wereld van gezondheid en geluk

Dagelijks zie ik hoe belangrijk de glastuinbouw is voor Nederland. Hoe de producten uit onze kas miljoenen mensen gezond en gelukkig maken.

Maar ik zie ook dat de wereld verandert. En ik vind, dat we als sector moeten meeveranderen. Omdat we geven om de wereld waarin we telen, wonen en werken.

Daarom werken we hard aan innovatieve en duurzame oplossingen (Division Q). Van het gas af en overschakelen op zonne-energie, windenergie, groene stroom of aardwarmte. Maar ook: duurzaam en efficiënt telen op een kleine oppervlakte en verantwoord omgaan met grondstoffen. We hebben al grote stappen gezet, maar we zijn er nog niet.

We weten alleen als je mee verandert, blijft er een plek voor je in Nederland om bloemen, planten, groenten en fruit te telen. Want wij zijn ondernemers. En ondernemers weten dat je moet blijven innoveren om vooruit te gaan.

Ik doe mee aan de campagne Groene Kracht Vooruit om zo de innovatiekracht en de toegevoegde waarde van de glastuinbouw te laten zien. Wij geven om een groene, duurzame toekomst. Samen fiksen we het!

Benieuwd naar de campagne? Kijk op www.groenekrachtvooruit.nl

Reacties zijn gesloten.