Healthy Food Congress 2017

Gezonde voeding leidt tot betere gezondheid, dat is bekend. Maar wat is gezonde voeding en hoe overtuigen we de Europese consument van een gezonde levensstijl? Dat staat centraal tijdens het Healthy Food Congress op 8 september 2017.

Kracht van gezonde voeding

Tijdens het Healthy Food Congress 2017 gaan deelnemers met elkaar in gesprek over de kracht van gezonde voeding en over mogelijke manieren om mensen een gezonde levensstijl te laten aanwennen. Initiator en kinderarts Koen Joosten van Erasmus MC: “Uniek is dat we de medische wereld verbinden met de ondernemers uit de AGF-branche; samen kunnen we iets in gang zetten als het gaat om gezonde voeding.” Ook internationale collega’s worden betrokken bij het congres.

“We gaan op zoek naar slimme oplossingen: kunnen we bijvoorbeeld mensen meer groenten laten eten door snackgroenten in de wachtkamer of op de vergadertafel te zetten?” Hij benadrukt dat gezond eten vooral leuk moet zijn. “We rekenen op veel enthousiasme vanuit alle sectoren: (huis)artsen, beleidsmakers van het ministerie voor Volksgezondheid, tuinbouwondernemers, diëtisten, logopedisten, AGF-retailers. Van elkaar kunnen we veel leren.”

Bekijk hier meer informatie of schrijf je hier in!

Reacties zijn gesloten.