Koppert Cress is een FD Gazelle 2016!

Koppert Cress behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! De FD Gazellen Awards zijn prijzen die in november door Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitgereikt worden aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. De omzetgroei dient ononderbroken te zijn over de periode van drie jaar en in het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 100.000. Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar is het bedrijf maximaal één jaar verlieslatend. De bedrijven dienen over de gehele onderzochte periode van drie jaar economisch actief te zijn, ofwel zijn op 1 januari 2013 al economisch actief.

fd gazelle

fd gazelle

Daarnaast wordt vereist dat bedrijven financieel gezond zijn. De financiële gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren. Drie belangrijke factoren hierin zijn (a) de verhouding van het eigen vermogen tot het balanstotaal, (b)de verhouding van de schulden tot het eigen vermogen en (c) het werkkapitaal.

Meer informatie? www.fd.nl

Reacties zijn gesloten.