Koppert Cress (Rob Baan) eindigt als Nr. 45 in de Top 100 Food Influencers List 2016 van FavorFlav

Koppert Cress (Rob Baan) eindigt als #45 in de Top 100 Food Influencers List 2016 van FavorFlav! Wie zijn anno 2016 dé smaakmakers in de wereld van eten & drinken? Wat hebben zij het afgelopen jaar bijgedragen aan goed en lekker eten & drinken in Nederland? Wie zijn de belangrijkste vernieuwers en gastronomische gangmakers? Het vorig jaar gelanceerde onlinefoodmagazine FavorFlav.com bestaat in november precies 1 jaar en viert deze mijlpaal met de lancering van FavorFlavs ‘Top 100 Food Influencers List 2016’.

Top 100

De lijst is samengesteld door de redactie en lezers van FavorFlav.com en bestaat uit een bonte mix van o.a. chefs, foodproducenten, foodondernemers, restaurateurs, eetschrijvers, merkenbouwers, food creatives, food start-ups etc. Gevestigde namen en veelbelovende ‘rising stars’ door elkaar. Met als belangrijkste criterium: wat heeft diegene bijgedragen aan lekker en goed eten in Nederland – indachtig de missie van FavorFlav.com.

Top 100 Food Influencers Diner

De lijst wordt op maandag 21 november onthuld tijdens het ‘Top 100 Food Influencers Diner 2016’ in het bijzijn van alle kandidaten die de lijst hebben gehaald. De locatie: restaurant Baut & Dreesmann, in het voormalig V&D-gebouw aan het Rokin, Amsterdam. Chefkok Michiel van der Eerde (Baut en restaurant C) zal samen met enkele gastchefs die op de Top 100-lijst staan een exclusief diner verzorgen.

Reacties zijn gesloten.