Meer dan 85 onderwerpen tijdens GreenTech

Kennis opbouwen, nieuwe inzichten en adviezen krijgen van meer dan 100 inspirerende sprekers over meer dan 85 verschillende onderwerpen, dat kan allemaal tijdens GreenTech. De kennissessies worden gehouden in de theaters Water/Biobased, Energy en Crops op de beursvloer.

Met het kennisprogramma tijdens de GreenTech duiken bezoekers in de laatste trends en ontwikkelingen, maar leren ze ook van voorbeelden uit de praktijk gestoeld op jarenlange ervaring en direct toepasbaar in de huidige bedrijfsvoering.

Om uitdagende en relevante onderwerpen te garanderen, is het sessieprogramma samengesteld in nauwe samenwerking met een adviesgroep van experts in de sector voorgezeten door de heer Sjaak Bakker van de WUR. Voor de catalogus van GreenTech schreef Bakker een inspirerende column over dit onderwerp met als titel: ‘Knowledge, if you care, share!’

Onderwerpen van de sessies zijn zeer divers en vooruitstrevend. Op dinsdag wordt gestart met ‘The Netherlands the healthiest delta in the world – Metropolitan Farming” door Meiny Prins (CEO Priva), Rob Baan (CEO Koppert Cress) en Bart Leemans (Commercieel Directeur Koppert Cress). Andere voorbeelden zijn ‘The vertical farm as the center piece of the Ecosystem City’ door professor Dickson Despommier en ‘Road map to a successful greenhouse project’ door. Jilles Goedknegt van VB Group. Om slechts drie van de 85 presentaties te noemen. De voertaal is Engels.

GreenTech Amsterdam 2016

Alle tuinbouwprofessionals kunnen de GreenTech vakbeurs bezoeken die plaatsvindt op 14-15-16 juni 2016 in het RAI Amsterdam Convention Centre in Amsterdam, Nederland. Gratis entree na online registratie. De inschrijving is nu geopend.

GreenTech is de mondiale ontmoetingsplaats voor alle professionals in tuinbouwtechnologie. GreenTech richt zich op de beginstadia van de tuinbouwketen en op zaken die relevant en actueel zijn voor telers. De GreenTech vakbeurs vindt plaats op 14-15-16 juni 2016. GreenTech evenementen worden georganiseerd door en vinden plaats in het RAI Amsterdam Convention Centre.

BRON: Sierteeltnet

Reacties zijn gesloten.