Uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs in duurzame kas Koppert Cress

De uitreiking van de prestigieuze Tuinbouw Ondernemersprijs zal dit jaar op woensdag 29 maart 2023 plaatsvinden in de duurzame kas van Koppert Cress in Monster in Greenport West-Holland. Koppert Cress, die zelf al eerder de prijs won in 2011, staat voor goed ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid en sluit daarmee aan bij dat waar de prijs voor staat. Door de uitreiking in de duurzame kas van Koppert Cress te houden, staan we bovendien stil bij de energiecrisis die de sector dit jaar meemaakte. Ook past Koppert Cress met haar vanilleteelt goed bij de themaprijs, die dit jaar gaat over de transitie van de traditionele teelt naar nieuwe teelten en nieuwe toepassingen.  

Minister Piet Adema van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit reikt dit jaar de prijs uit aan het bedrijf dat het meest uitblinkt in ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie. De energieneutrale kas van Koppert Cress, die verlicht is met roze LED-verlichting, bevindt zich in Greenport West-Holland, de regionale partner waarmee de stichting Tuinbouw Ondernemersprijs dit jaar de themaprijs mede-organiseert.

Startups en sponsors gezocht

Naast de bekendmaking van de winnaars, is er tevens een innovatie-netwerkplein waar startups en scaleups ruimte krijgen hun ideeën te presenteren. Interesse om mee te doen? Meld je aan via info@tuinbouwondernemersprijs.nl.

Draagt u de Tuinbouw Ondernemersprijs een warm hart toe? Geef uw bedrijf dan op als sponsor van het evenement. Bovendien krijgt u als sponsor twee toegangstickets voor dit exclusieve evenement. Informeer naar de mogelijkheden via www.tuinbouwondernemersprijs.nl. 

Over de Tuinbouw Ondernemersprijs

De Tuinbouw Ondernemersprijs is dé ondernemersprijs van de sector, die sinds 1986 jaarlijks toegekend wordt door de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Royal FloraHolland, Rabobank, Flynth adviseurs en accountants, Interpolis en het Ministerie van Landbouw van Natuur en Voedselkwaliteit zijn partner in de stichting. En dit jaar ook Greenport West-Holland. Het evenement wordt bovendien ondersteunt door Plantion, Enza zaden, Bejo Zaden en Rijk Zwaan, Van Iperen, MPS, NAKtuinbouw en Anthos.

Met het uitreiken van de Ondernemersprijs stelt de stichting zich ten doel om bekendheid te geven en belangstelling te wekken voor de positieve en innovatieve ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouwsector.

Reacties zijn gesloten.