Uniek in Nederland! Yuri en Pim geven u een kijkje in hun keuken

In de Food Floral Fashion Show: Insight bieden topchef Yuri Verbeek en bloemdesigner Pim van den Akker u een kijkje achter de schermen van hun sensationele show van beeld, licht, geluid en smaak. Zij nemen u mee in hun wereld van dromen, creëren en presenteren.

Op verrassende wijze ontdekt u hoe de International Food Floral Fashion Show, die werd opgevoerd in Italiaans Genua, ontstaat. Van het creatieve proces en de uitdagingen tot de emoties die de show met zich meebrengt. Want hoe bereid je je voor op zo’n show? Hoe kom je tot deze bijzondere creaties? En gaat er misschien ook wel eens iets mis? Yuri en Pim blikken terug en vooruit en nemen u tijdens deze unieke avond mee naar de grandioze finale.

Kaarten zijn HIER te bestellen.

Op de catwalk zijn spectaculaire haute-couture jurken te zien en op het menu staan creatieve culinaire creaties die natuurlijk door u geproefd mogen worden. De hapjes zijn gebaseerd op de visie achter een jurk en de daarin verwerkte plantaardige materialen en bloemen. De Food Floral Fashion Show: Insight is een aanrader voor iedereen die houdt van verrassend entertainment of natuurlijk van food, floral en fashion.

Reacties zijn gesloten.