Verdubbeling bezoekers Veggipedia

Informatiedatabase Veggipedia wordt veel geraadpleegd om meer te weten te komen over relatief onbekende producten, zo blijkt uit de statistieken. Bezoekers toonden het meeste interesse in minneola, cherimoya, kidneybonen en augurken.
Het bezoek aan Veggipedia blijft stijgen: van 1000 bezoekers per dag in december 2017 tot ruim 2000 dagelijkse bezoekers in oktober 2018! Ruim 4% van de gebruikers bezocht de pagina van de minneola.

Informatiedatabase Veggipedia, met weetjes over groenten en fruit zoals voedingswaarde, bereidingstips, bewaaradviezen en nog veel meer, is daarnaast helemaal vernieuwd! De online database heeft in de afgelopen maanden, als onderdeel van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF), een compleet nieuwe look en feel gekregen.

De nieuwe website ziet er niet alleen mooier uit, maar is ook sneller, gebruiksvriendelijker en nu ook perfect voor gebruik op de mobiele telefoon of tablet. Met deze vernieuwde website zet het NAGF in op het verhogen van het bereik, om zoveel mogelijk consumenten te inspireren.

De database is ook flink uitgebreid. Veggipedia bevat nu ruim 450 verschillende groente- en fruitsoorten. De groente en fruitsector levert achtergrondinformatie, het NAGF zoekt er tips bij. Zo staan er ook meer dan 350 overheerlijke recepten met groenten en fruit als hoofdingrediënt in de database. Hiermee is Veggipedia.nl een uniek naslagwerk voor zowel professionals als consumenten.

Meer informatie: www.veggipedia.nl

Reacties zijn gesloten.